Maria Bonten maakt u wegwijs op de mooiste plekjes van Limburg.

0495-563354Bel:

Onderstaande dagtochten zijn dagvullende programma's en in overleg met Maria Bonten kunnen deze op maat worden samengesteld.

Dagtochten


 • Nieuw! Er was eens ….

  Kasteel Limbricht is hoog gelegen op een terp. Op deze mooie, maar ook toepasselijke locatie presenteert Maria Bonten het nieuwe verhalenprogramma Er was eens in een land hier niet ver vandaan  … Het programma wordt opgedragen aan alle..

 • Château St. Gerlach

    U bezoekt gedurende het stijlvolle arrangement nagenoeg het gehele Landgoed en diverse schitterende salons van het prachtige Château St Gerlach. Het arrangement is ideaal voor uw jubileum of als bedrijfsuitstap. Ontvangst U wordt ontvangen door Maria..

 • Geuren en parfum

  U maakt kennis met de geschiedenis van de geur en parfum in Weert; de Groenste stad van Europa! Na de lunch maakt u met Maria Bonten een verrassende rozenwandeling in de..

 • Kasteel Daelenbroeck

    U wordt door Maria Bonten ontvangen in het restaurant van de sfeervolle voorburcht met koffie en vlaai waarna Maria Bonten uw gasten een inleidend verhaal vertelt over de historie..

 • Chateau Neercanne

    Russisch tsaren en tsarina’s gepresenteerd door Maria Bonten in het prachtige Château Neercanne. Château Neercanne  is een schitterend terrassenkasteel dat met haar Unesco beschermde baroktuinen als een flonkerende diamant in..

 • Kasteel Wurfeld

  Even buiten het Belgische Maaseik, treft u onverwacht het mooie kasteel Wurfeld aan. Het kasteel is gelegen in een majestueus privé-park van maar liefst 2,5 ha. De klaterende fonteinen zorgen..

 • Kiekjes uit de oude doos

  Verhalenochtend met ludieke smokkelverhalen en natuurtocht. Zeer geschikt voor senioren.   10.00 uur: Ontvangst door Maria Bonten met 2 kopjes koffie en Limburgse vlaai. Aansluitend de beeldpresentatie “Kiekjes uit de oude Doos”. U “bladert” als..

 • Begijntjes en stiftdames

  U kunt met Maria Bonten een nieuw programma boeken in de Haspengouw – ook wel het Toscane van België genoemd. Programma: Ontvangst in de infirmerie van een begijnhof met koffie..

 • Pracht en praal

  Programma: Ontvangst: U wordt ontvangen in Château St. Gerlach door Maria Bonten met een  inleidend woordje over het boeiende verleden van deze historische plaats. U maakt kennis met de adellijke..