Maria Bonten maakt u wegwijs op de mooiste plekjes van Limburg.

0495-563354Bel:

Onderstaande dagtochten zijn dagvullende programma's en in overleg met Maria Bonten kunnen deze op maat worden samengesteld.

Dagtochten


 • Begijntjes en stiftdames

  U kunt met Maria Bonten een nieuw programma boeken in de Haspengouw – ook wel het Toscane van België genoemd. Programma: Ontvangst in de infirmerie van een begijnhof met koffie..

 • Chateau Neercanne

    Russisch tsaren en tsarina’s gepresenteerd door Maria Bonten in het prachtige Château Neercanne. Château Neercanne  is een schitterend terrassenkasteel dat met haar Unesco beschermde baroktuinen als een flonkerende diamant in..

 • Kasteel Wurfeld

  Even buiten het Belgische Maaseik, treft u onverwacht het mooie kasteel Wurfeld aan. Het kasteel is gelegen in een majestueus privé-park van maar liefst 2,5 ha. De klaterende fonteinen zorgen..

 • Kiekjes uit de oude doos

  Kiekjes uit de Oude Doos.  Verhalenochtend met ludieke smokkelverhalen en natuurtocht. Zeer geschikt voor senioren.    10.00 uur: Ontvangst door Maria Bonten met 2 kopjes koffie en Limburgse vlaai. Aansluitend de beeldpresentatie “Kiekjes uit..

 • Geuren en parfum

  U maakt kennis met de geschiedenis van de geur en parfum in Weert; de Groenste stad van Europa! Na de lunch maakt u met Maria Bonten een verrassende rozenwandeling in de..

 • Historische juwelen

  Programma: Ontvangst: U wordt ontvangen in Château St. Gerlach door Maria Bonten met een  inleidend woordje over het boeiende verleden van deze historische plaats. U maakt kennis met de adellijke..

 • Dames met Klasse

  Stijlvol programma over de hoogadellijke stiftdames van Thorn, hun netwerken en contacten met Europese hoven. Het arrangement laat u het witte stadje Thorn op een geheel andere wijze zien en..

 • Abdijen en trappistenbieren

    Het arrangement “Abdijen en haar bieren ” is een Bourgondische programma over diverse abdijen en beroemde bieren die aan hun abdijen verbonden zijn. Na afloop volgt een Bourgondische proeverij..

 • Kasteel Daelenbroeck

    U wordt door Maria Bonten ontvangen in het restaurant van de sfeervolle voorburcht met koffie en vlaai waarna Maria Bonten uw gasten een inleidend verhaal vertelt over de historie..