Lezersaanbieding

 

Zaterdag 8 december 2018 vanaf 13.30 uur

Exclusief feestelijk bezoek met Maria Bonten aan “Theater aan het Vrijthof en het feeërieke Maastricht”

Op zaterdag 8 december heeft Maria Bonten voor u als lezer van De Limburger op deze schitterende locatie het volgende, exclusieve programma samengesteld.

  • Ontvangst met koffie in Theater aan het Vrijthof
  • In de speciaal voor u gereserveerde, prachtige voormalige balzaal met fraaie oorspronkelijke wandbeschilderingen, presenteert Maria Bonten het exclusieve programma “Geuren door de eeuwen heen”
  • U maakt toepasselijk met de tijd van het jaar d.m.v. een mooie beeldpresentatie een reis door de tijd en maakt kennis allerlei geuren,, ook de opkomst van Grasse en de 3-koningen die goud wierook en mirre meebrachten passeren de revue.
  • In de pauze bent u in gelegenheid om allerlei geuren te ruiken, Oosterse wierook en mirre, alsmede amber en musk en exclusieve, hedendaagse niche geuren.

Vervolgens bezoekt u het theater achter de schermen en maakt kennis met de opbouw van de opera “Quiet Place”. De componist Leonard Bernstein heeft ook de musical “West Side Story” op zijn naam staan. Tijdens de rondleiding zijn er audiofoons van Maria Bonten beschikbaar.

In de pauze bent u in gelegenheid  allerlei exclusieve (basis)geuren  te ruiken, zoals, oude oosterse geuren, amber, musk, bloemengeuren en enkele niche geuren die wierook en mirre  bevatten.

Na afloop is een bezoek aan magisch Maastricht een feestelijke aanrader!

Het arrangement wordt u speciaal als lezer van Dagblad de Limburger aangeboden voor € 18,50 p.p. Deelname kan alleen door reservering vooraf bij Maria Bonten

 Tel: 0495-563354. Email: mbonten@outlook.com.

Website www.mariabonten .nl. Aanvang : 13.30 uur

 

Lees hier het complete artikel in het Magazine van KBO en PCOB: