Lezersaanbieding

 

 

Rozen en geuren in kasteel Rosendael

I.s.m. historisch toeristisch bureau Maria Bonten KBO-PCOB Ledenvoordeel organiseert regelmatig uitjes en reizen waarbij leden elkaar kunnen ontmoeten. In juli en augustus zijn er drie prachtige bijeenkomsten in Kasteel Rosendael in het Gelderse Rozendaal. Speciaal voor KBO-PCOB, maar ook niet-leden zijn van harte welkom om mee te komen.

Data

We mochten ons verheugen op een grote opkomst:

  • dinsdag 30 juli 2019 (volgeboekt)
  • vrijdag 2 augustus 2019 (nog enkele plaatsen beschikbaar)
  • donderdag 8 augustus 2019 (nog enkele plaatsen beschikbaar)

Tijd

Van 10.30 tot 16.30 uur

Prijs

Dagvullend programma € 52,50 p.p. inclusief:

  • ontvangst met twee kopjes (rozen) thee/koffie en gebak in de Orangerie (naast de rozentuin)
  • lezing/beeldpresentatie Rozen & geuren (met audiofoons)
  • lunch inclusief glas wijn of frisdrank en koffie met bonbon

Middagprogramma

  • begeleid bezoek aan Kasteel Rosendael en de prachtige tuinen entree Kasteel Rosendael (en steun Gelderse Kastelenstichting)
  • Bij iedere bijeenkomst wordt onder de deelnemers één flacon van de exclusieve geur Amouage (winkel – waarde € 200) verloot.

Reservering

Reservering voor dagprogramma via Maria Bonten: email: mbonten@outlook.com
Combineer met een chique diner en/of overnachting. Speciaal voor KBO-PCOB-leden is er een mooie aanbieding in Hotel De Roskam in Rheden. Overnachting op de dag vóór de bijeenkomst plus ontbijt: € 104 voor een tweepersoonskamer (i.p.v. € 130, 20% korting). Vier – gangenmenu du chef inclusief wijnen voor € 52,50 p.p. ( i.p.v. € 67,50). Reserveren hotel bij overnachting via T: 026-497 12 77 of E: reservations.rheden@sandton.eu

Meer informatie en boekingen Maria Bonten T: 0495-56 33 54 E: mbonten@outlook.com www.mariabonten.nl Landelijke ledendag voor de KBO en PCOB.Er was eens …..in Kasteel Limbricht

I.s.m. historisch toeristisch bureau Maria Bonten

Op de zondag 28 april 2019 word je vanaf 14. 00 uur welkom door Maria Bonten met koffie en vlaai in kasteel Limbricht.

Ook kinderen en kleinkinderen zijn verkleed welkom!

Vervolgens maakt u kennis met mythen sagen, de oorsprong van sprookjes, de Indo – Germaanse taal,
de gebr. Grimm, de (Limburgse) heksenvervolging en de weerwolf! Aansluitend bezoeken we het mottekasteel en maak je tegelijkertijd kennis allerlei symbolen die met sprookjes te maken hebben. Natuurlijk maak je ook kennis met Entgen Luyten, die als ‘heks” vervolgd werd en gevangen zat in de kerker van kasteel Limbricht.

Kinderen krijgen apart een sprookjes kinderprogramma aangeboden met een heksendrankje en traktaties.

De middag wordt afgesloten met een glas wijn of non-alcoholisch drankje en een hapje. Bij goed weer op het terras. Het arrangement wordt u als lezer van de Limburger aangeboden voor de speciale prijs van € 18.50 p.p. Voor kinderen € 8,00 per persoon.

Reservering vooraf via Historisch Toeristisch Bureau Maria Bonten, tel: 0495-563354 of mbonten@outlook.com  Meer informatie  www.mariabonten.nl. Wees er vlug bij: vol is vol!Dames met klasse  in Chateau St Gerlach

Zondag 24 maart 2019 om 13.30 uur = VOL

EXTRA datum: Zondag 7 april om 13:30

Met de lente in het vooruitzicht heeft Maria Bonten voor u als lezer van de Limburger opnieuw een stijlvol lezersarrangement samengesteld in Chateau St Gerlach.

U wordt op zondag 24 maart vanaf 13.30 uur  welkom geheten in de tuinzaal met koffie en vlaai. Vervolgens maakt u op een hele speciale wijze kennis met de adellijke stiftdames van Houthem St. Gerlach en de hoogadellijke stiftdames van Thorn.  Twee Limburgse Parels worden samengevoegd tijdens deze unieke middag!

Natuurlijk maakt u ook kennis met diverse salons en de dagkapel. In de nieuwe, Bourgondische hoeve van Château St. Gerlach, wordt de middag afgesloten met een glas wijn of non-alcoholisch drankje met een hapje. Bij goed weer op het terras.

Het arrangement wordt aangeboden voor de speciale prijs van € 18.50 p.p. Reservering vooraf via Historisch Toeristisch Bureau Maria Bonten, tel : 0495-563354 of mbonten@outlook.nl. Meer informatie  www.mariabonten.nl . Deelname kan alleen door reservering vooraf bij Maria Bonten
Wees er vlug bij: vol is vol!

 Tel: 0495-563354. Email: mbonten@outlook.com

Website www.mariabonten.nl. Aanvang : 13.30 uur

Lees hier het complete artikel in het Magazine van KBO en PCOB: