Lezersaanbieding

Lezersaanbieding:

Er was eens …..in Kasteel Limbricht

I.s.m. historisch toeristisch bureau Maria Bonten

Op de zondag 28 april 2019 word je
vanaf 14. 00 uur welkom door Maria Bonten
met koffie en vlaai in kasteel Limbricht.

Ook kinderen en kleinkinderen zijn verkleed welkom!

Vervolgens maakt u kennis met mythen sagen,
de oorsprong van sprookjes, de Indo – Germaanse taal,
de gebr. Grimm, de (Limburgse) heksenvervolging en de weerwolf! Aansluitend bezoeken we het mottekasteel en maak je tegelijkertijd kennis allerlei symbolen die met sprookjes te maken hebben. Natuurlijk maak je ook kennis met Entgen Luyten, die als ‘heks” vervolgd werd en gevangen zat in de kerker van kasteel Limbricht.

 

Kinderen krijgen apart een sprookjes kinderprogramma aangeboden met een heksendrankje en traktaties.

 

De middag wordt afgesloten met een glas wijn of non-alcoholisch drankje en een hapje. Bij goed weer op het terras. Het arrangement wordt u als lezer van de Limburger aangeboden voor de speciale prijs van € 18.50 p.p. Voor kinderen € 8,00 per persoon.

 

Reservering vooraf via Historisch Toeristisch Bureau Maria Bonten, tel: 0495-563354 of mbonten@outlook.com  Meer informatie  www.mariabonten.nl. Wees er vlug bij: vol is vol!

 

 

 

 

 

Dames met klasse  in Chateau St Gerlach

Zondag 24 maart 2019 om 13.30 uur = VOL

EXTRA datum: Zondag 7 april om 13:30

Met de lente in het vooruitzicht heeft Maria Bonten voor u als lezer van de Limburger opnieuw een stijlvol lezersarrangement samengesteld in Chateau St Gerlach.

U wordt op zondag 24 maart vanaf 13.30 uur  welkom geheten in de tuinzaal met koffie en vlaai. Vervolgens maakt u op een hele speciale wijze kennis met de adellijke stiftdames van Houthem St. Gerlach en de hoogadellijke stiftdames van Thorn.  Twee Limburgse Parels worden samengevoegd tijdens deze unieke middag!

Natuurlijk maakt u ook kennis met diverse salons en de dagkapel. In de nieuwe, Bourgondische hoeve van Château St. Gerlach, wordt de middag afgesloten met een glas wijn of non-alcoholisch drankje met een hapje. Bij goed weer op het terras.

Het arrangement wordt aangeboden voor de speciale prijs van € 18.50 p.p. Reservering vooraf via Historisch Toeristisch Bureau Maria Bonten, tel : 0495-563354 of mbonten@outlook.nl. Meer informatie  www.mariabonten.nl . Deelname kan alleen door reservering vooraf bij Maria Bonten
Wees er vlug bij: vol is vol!

 Tel: 0495-563354. Email: mbonten@outlook.com

Website www.mariabonten.nl. Aanvang : 13.30 uur

Om alvast te noteren:

 

Juli individuele inschrijvingen
Landelijke ledendag voor de KBO en PCOB.

Lees hier het complete artikel in het Magazine van KBO en PCOB: