Maria Bonten maakt u wegwijs op de mooiste plekjes van Limburg.

0495-563354Bel:

Château St. Gerlach

 

U bezoekt gedurende het stijlvolle arrangement nagenoeg het gehele Landgoed en diverse schitterende salons van het prachtige Château St Gerlach. Het arrangement is ideaal voor uw jubileum of als bedrijfsuitstap.

Ontvangst

U wordt ontvangen door Maria Bonten in Château St. Gerlach met een inleidend over het boeiende verleden van de adellijke Norbertinessen kloosterzusters/stiftdames van Houthem St. Gerlach, met een knipoog naar de hoogadellijke stiftdames van Thorn.

Lunch waarna  de beeldpresentatie over Juwelen of Limburgse tradities
In de Blauwe Salon van het Château (gele gebouw) presenteert Maria Bonten een schitterende  beeldpresentatie over ”Europa en haar juwelen” of de beeldpresentatie over de “Lente, het licht en Limburgse tradities”.

Bezoek met uitleg door Château St. Gerlach
Na de presentatie maakt u een toepasselijke rondleiding door het Château. U bezoekt diverse stijlvolle salons, waaronder de Smirnasalon, Karel de Stoutesalon en de schitterende Spiegelsalon.

Bezoek dagkapel en barokkerk 

Aansluitend brengt u een bezoek aan de prachtige dagkapel en bezoekt u de barokkerk. Tot slot maakt u een wandeling over het landgoed en bezoekt de boomgaarden, de “vergeten” groentetuin, rozen en kruidentuin. Het arrangement kan ook met een High Tea of een passend diner gereserveerd worden.

Voor het boeken van dit arrangement belt u 0495-563354 of u stuurt een e-mail: mbonten@outlook.com

Picture11