Maria Bonten maakt u wegwijs op de mooiste plekjes van Limburg.

0495-563354Bel:

Kasteel Daelenbroeck

 

U wordt door Maria Bonten ontvangen in het restaurant van de sfeervolle voorburcht met koffie en vlaai waarna Maria Bonten uw gasten een inleidend verhaal vertelt over de historie van Daelenbroeck en de adellijke familie van Heinsberg, waarvan Godfried van Heinsberg de stichter van kasteel Daelenbroeck was.

Aansluitend gebruikt u de lunch.

Vervolg van het programma van de voorburcht naar de hoofdburcht. In de sfeervolle Ridderzaal presenteert Maria een aangename beeldpresentatie over de mooiste kastelen van Limburg en een aangenaam tijdsbeeld over de mode door de eeuwen heen.

Vervolg van het arrangement in de hoofdburcht. U bezoekt met Maria door de schitterende oorspronkelijke Tonggewelven en bezoek de Ridderzaal. In de Ridderzaal vertelt Maria u alles hoofse liefde, troubadours en Middeleeuwse tafelmanieren!
Via de hoofduitgang van de burcht wandelt u met Maria over het domein naar de woontoren (nu suites) langs de grachten naar de voormalig kasteelhoeve, om uiteindelijk weer in de voorburcht uw programma te beëindigen.

Ook mogelijk met high tea of passend diner.

Voor het boeken van deze dagtocht neemt u contact op met Maria Bonten:

E-mail: mbonten@outlook.com
Telefoonnummer: 0495-563354