Over mij

Mijn naam is Maria Bonten en ik ben ruim 20 jaar eigenaar van Historisch Toeristisch Bureau Maria Bonten. Wij organiseren dagtochten voor gezelschappen op de mooiste plekjes in Limburg. De dagvullende programma’s zijn geheel verzorgd inclusief lunch voor een aantrekkelijke prijs. Daarnaast verzorgen wij landelijk beeldpresentaties met een breed scala aan thema’s. Dit kan zowel bij u op locatie als op een locatie waar ik mee samenwerk.

Mijn stijl van werken is aangenaam informatief, met ruimte voor de lach!

Wij onderscheiden ons met name door de brede historische kennis en de unieke locaties. Maria Bonten heeft gedurende de jaren ruime kennis vergaard en daaruit zijn de beeldpresentaties en dagtochten voortgekomen. Bovendien worden deze programma’s verzorgd op de mooiste plekjes van Limburg. Bijvoorbeeld Château St. Gerlach, Kasteel Daelenbroeck en Hostellerie Munten. Dit zijn vooraanstaande restaurants met een prachtige ambiance waardoor de middag- en avondvullende programma’s extra cache met zich meebrengen.

Tot slot hecht ik veel waarde aan kwaliteit wat zich uit in de goede voorbereiding van de programma’s, locaties waar ik mee samenwerk en het audiosysteem waar ik mee werk. Bij aanvang ontvangt u oortjes waardoor ik goed verstaanbaar ben.

Voor meer informatie over dagtochten en beeldpresentaties kunt u mailen naar mbonten@outlook.com of bellen naar 0495-563354.