0495-563354Bel:

Onderstaande dagtochten zijn dagvullende programma's en in overleg met Maria Bonten kunnen deze op maat worden samengesteld.

Dagtochten


 • Château St. Gerlach

    U bezoekt gedurende de stijlvolle dagtocht nagenoeg het gehele Landgoed en diverse schitterende salons van het prachtige Château St. Gerlach. Voorbeeldprogramma: 10:30 – 11:00 uur – Ontvangst  U wordt..

 • Rozen en Geuren

  De heerlijke geuren van rozen hebben altijd tot de verbeelding gesproken. Gedurende deze stijlvolle dagtocht maakt u kennis met de ontwikkeling van geuren door de eeuwen heen. Het programma wordt..

 • Kasteel Daelenbroeck

  U bezoekt gedurende de stijlvolle dagtocht nagenoeg het gehele kasteel zoals de voorburcht, hoofdburcht, de oorspronkelijke tongewelven. Daarnaast kunt u op eigen gelegenheid een bezoek brengen aan de gerestaureerde paardenstal,..

 • Dames met Klasse

  Stijlvol programma over de hoogadellijke stiftdames van Thorn, hun netwerken en contacten met Europese hoven. Het arrangement laat u het witte stadje Thorn op een geheel andere wijze zien en..

 • Kasteel Wurfeld

  Even buiten het Belgische Maaseik, treft u onverwacht het mooie kasteel Wurfeld aan. Het kasteel is gelegen in een majestueus privé-park van maar liefst 2,5 hectare. De klaterende fonteinen zorgen..

 • Kiekjes uit de oude doos

  Fraai gelegen met uitzicht op de Zuid Willemsvaart, ligt restaurant de Sluis in Weert. Gedurende de dagtocht “Kiekjes uit de oude doos” maakt u kennis met ludieke, nostalgische verhalen uit..

 • Er was eens ….

  Kasteel Limbricht is hoog gelegen op een terp. Op deze mooie, maar ook toepasselijke locatie presenteert Maria Bonten het nieuwe verhalenprogramma Er was eens in een land hier niet ver vandaan  … Het programma wordt opgedragen aan alle..

 • Abdijen en Bieren

    Het arrangement “Abdijen en haar bieren ” is een Bourgondisch programma over diverse abdijen en beroemde bieren die aan hun abdijen verbonden zijn. Na afloop volgt een Bourgondische proeverij..

 • Château Neercanne

    Château Neercanne is het enige terrassenkasteel van Nederland, nabij Maastricht. De Unesco beschermde baroktuinen vormen een flonkerende diamant in het betoverende Jekerdal.  Het was niemand minder dan de Russische..