0495-563354Bel:

Dames met Klasse

Stijlvol programma over de hoogadellijke stiftdames van Thorn, hun netwerken en contacten met Europese hoven. Het arrangement laat u het witte stadje Thorn op een geheel andere wijze zien en kreeg landelijke publicatie in het royaltyblad Vorsten.

Ontvangst
Uw gezelschap wordt door Maria Bonten welkom geheten in Kasteelhoeve “De Grote Hegge“ met koffie en gebak

Beeldpresentatie over keurvorstinnen stiftsdames en vorstinabdissen
Aansluitend presenteert Maria Bonten een bijzonder aantrekkelijke beeldpresentatie met als titel “Dames met Klasse”. U maakt kennis met deftige keurvorstinnen, stiftdames en vorstinabdissen die tot de absolute top van de West Europese adel behoorden. Na de pauze maakt u kennis met de laatste vorstinabdis van Thorn: Prinses Maria Cunegonda. Haar grootvader was de beroemde Poolse koning August der Starke die Dresden tot één van de mooiste steden van Europa maakte.

Stadswandeling
Facultatief maakt u na afloop met Maria Bonten een aangename korte en ludieke Geitenbokken wandeling door Thorn. U maakt kennis met de mooie witte “stadspaleisjes” en bij “Monument van de Muziek” met het typische ludieke Thornse verhaal over de Geiten en de Bokken waaruit later de beroemde harmonieën zijn ontstaan! Dames met Klasse is een echte aanrader! Het arrangement kan ook met een High Tea of een passend diner gereserveerd worden.

Voor het boeken van deze dagtocht neemt u contact op met Maria Bonten:

E-mail: mbonten@outlook.com
Telefoonnummer: 0495-563354