Referenties

Dagtocht Château St. Gerlach

Na een paar dagen weer in ons gewone, maar mooie Mierlo wil ik je, ook namens de reiscommissie en de deelnemers aan de reis, nog eens hartelijk bedanken voor een hele mooie dag in en rond het Chateau St. Gerlach. De deelnemers waren allen enthousiast over het concept en hebben de dag als bijzonder en anders dan anders ervaren. Juist die begeleiding gedurende de dag is prettig. Jouw spirit werkt aanstekelijk en geeft een extra dimensie aan het geheel. Nogmaals Maria, dank aan jou en je dochter en wie weet tot een volgende keer!


Dagtocht Château st. Gerlach

Bij deze wil ik u hartelijk danken voor uw veelzijdige, interessante rondleiding gisteren bij de presentatie van de pracht en praal van St. Gerlach. Ik heb bijzonder genoten van uw enthousiasme en bevlogenheid, dat van deze gelegenheid een absoluut hoogtepunt maakte. Dat wilde ik u even laten weten!


Dagtocht Kasteel Daelenbroeck

Wij hebben al eens een programma bij u gehad in kasteel Daelenbroeck; daar hebben wij goede herinneringen aan. De high tea was heerlijk, en we hebben een geweldige middag / avond gehad. Na de high tea hadden we er nog geen genoeg van, en hebben nog nagepraat op het terras.


Dagtocht Rozen en Geuren in Weert

Wat een fijne dag met hele leuke mensen. Ik heb genoten van de mooie verhalen en boeiende informatie. Zoals iedere keer hing ik weer aan je lippen en ik was niet de enige! Wat rozen met mensen kunnen doen…al met al was het een “geurige en kleurige”, maar vooral een gezellige middag met interessante informatie, zowel voor jong en oud, mannen en vrouwen. Ik zie uit naar de volgende “ronde”


Dagtocht Kasteel Daelenbroeck

Graag wil ik je nog een keer bedanken voor de bijzondere en interessante middag en avond die jij ons bezorgd heb. Natuurlijk mede namens alle aanwezige leden van de VVAO. Je hield een prachtig en informatief verhaal in een mooie ambiance, het was allemaal heel goed verzorgd, een leuke afwisseling van kijken en luisteren en genieten. De wandeling was een prettige aanvulling. Fijn om even in de buitenlucht te zijn en bij terugkomst was een snelle doorkomst van het voortreffelijk eten zeer aangenaam. De wijn smaakte goed en het water vloeide rijkelijk. Iedereen ging enthousiast en voldaan naar huis, met veel complimenten voor het programma.

Je enthousiasme was aanstekelijk en we hadden nog vele uren naar je kunnen luisteren. Jammer eigenlijk dat de tijd altijd te kort is om alle informatie over te dragen.


Beeldpresentatie Dames met Klasse op locatie

Je presentatie is echt heel goed en maakt volgens mij alleen al voldoende nieuwsgierig naar je andere presentaties. De mensen raken voldoende in de ban van jouw enthousiasme door jouw aanstekelijke presentatie, waardoor zij nieuwsgierig worden en meer willen weten. De informatieve folder wijst hun dan de weg.

Gastronomische stadswandeling Weert

Iedereen was vol lof over de middag. Mijn beide broers zijn op de knieën gegaan voor hun moeder en dat was natuurlijk onbetaalbaar. Daar zullen we het nog wel menigmaal over hebben bij familie-bijeenkomsten! Mijn moeder vond het ook erg leuk om geridderd te worden. Het hoofdgerecht bij Hostellerie Munten was keurig verzorgd. Het was er zo gezellig dat we pas rond half negen daar weg zijn gegaan. Dus wat ons betreft was het een heel geslaagd familie-uitje.


Dagtocht Dames met Klasse in Thorn

Het bestuur van BNL afdeling Waterland wil je hierbij danken voor de leuke dag die wij hebben mogen ervaren,afgelopen zaterdag. Het diner ’s avonds was werkelijk heerlijk en wat heb je daar een fantastische locatie. Zo sfeervol bijde open haard, hebben wij een geweldige middag en avond gehad!


Abdijen en bieren in Weert

Afgelopen zaterdag hebben we enorm genoten van de uitleg die u gegeven hebt in het klooster van de Birgitinessen in Weert; over de trappisten en abdijbieren. Ook de uitleg in de St. Martinuskerk was geweldig. Heel hartelijk dank daar voor. Tevens wil ik me graag aanmelden voor de nieuwsbrief die u geregeld laat uitkomen.


Gastronomische stadswandeling Weert

Iedereen was het er over eens, we hebben een heerlijke dag gehad. Het arrangement was prima. Nadat we afscheid van jou hadden genomen zijn we nog iets gaan drinken. Rond 17.30 uur waren we bij ‘Munten’, het eten was erg lekker. Voor ons een dag om met plezier aan terug te denken en zeker voor herhaling vatbaar.

Schuttersarrangement – OLS

Bij deze willen Riet en ik U heel hartelijk danken voor de geweldige dag die U op 7 juli voor ons verzorgd hebt. Het arrangement was van het begin tot het einde voor ons een feest vooral dank zij Uw uitleg en begeleiding.

Het was voor ons een openbaring dat zoiets hartelijks nog bestaat en dat een betrekkelijk kleine gemeenschap als Stramproy in staat is zo’n groots gebeuren feilloos te organiseren. Persoonlijk is uw aandacht voor ons gedurende de hele dag heel warm overgekomen.


Oranje arrangement – Brabants Dagblad

Vandaag hebben we deelgenomen aan het Oranje arrangement in Thorn, dat uw krant aanbood voor abonnees van het Eindhovens Dagblad. Het was een waar Koninklijk bezoek! Allereerst al het ontvangst op Kasteelhoeve De Grote Hegge: een heerlijk prosecco viel ons ten deel, voorafgaand aan een beeldreportage over Dames met Klasse.

Mevrouw Maria Bonten, die de hele middag verzorgde, deed dit met verve en wist ons op een enthousiaste wijze te vertellen over de adel uit vroeger tijden in Thorn.

Het was een zeer interessante uiteenzetting en de daaraan gekoppelde wandeling, alleszins de moeite waard. En als afsluiting de High tea, inderdaad VORSTELIJK! Complimenten aan allen die ervoor gezorgd hebben dat wij konden genieten van deze sublieme middag!